ABB lancerer brancheførende digitale løsninger med ABB AbilityTM

2017-03-17 - ABB lancerede den 14. marts kommercielt ABB Ability, en brancheførende portefølje af digitale løsninger, på ABB Customer World i Houston.

Med den kommercielle lancering af mere end 180 løsninger og services i dag, giver ABB værdi for kunderne i den fjerde industrielle revolution. Ved at kombinere ABB’s dybe ekspertise med netværks-tilslutning og de nyeste digitale teknologier og innovationer skaber ABB Ability værdifulde løsninger og services/tjenester, som løser reelle forretningsproblemer og giver kunderne håndgribelige forretningsmuligheder.

ABB Ability hjælper kunder inden for energi, industri, transport- og infrastruktur med at udvikle nye processer og videreudvikle de eksisterende ved at give indsigt, samt optimere planlægning og styring af driften i realtid. Resultaterne kan løbende bruges af kontrolsystemer til at forbedre centrale nøgletal såsom oppetid, hastighed og udbytte.

Porteføljen bygger på ABB’s banebrydende teknologi og mere end fire årtiers digitalt lederskab inden for industrien. Det vil løfte kunders evne til at innovere og konkurrere på den nye digitale industrielle markedsplads.

”Som teknologiførende inden for banebrydende digitale løsninger er ABB med en installeret base på mere end 70 millioner enheder og 70.000 kontrolsystemer unikt positioneret til at støtte sine kunder i den digitale transformation”, sagde ABB’s CEO Ulrich Spiesshofer. ”Med ABB Ability kombinerer vi hele ABB’s portefølje af digitale løsninger og services. Vi skaber merværdi for vores kunder ved at bringe ABB’s domæneekspertise, avanceret sammenkobling og de nyeste digitale teknologier sammen. Med dette kan vores kunder opnå uovertrufne forbedringer i performance og produktivitet”.

ABB Ability omfatter optimeringsløsninger til industrier med store aktiver såsom olie- og gas samt forsyning, kontrolsystemer i procesindustrien, fjernovervågnings services/tjenester til robotter, motorer og maskineri, og kontrolløsninger til bygninger og ladeinfrastruktur til elektrisk transport. Nogle af de mere specialiserede løsninger/tilbud adresserer bl.a. energistyring til datacentre og navigationsoptimering af skibe.

Kunder som allerede bruger de digitale løsninger som nu er en del af ABB Ability inkluderer nogle af verdens førende forsyningsselskaber, producenter og serviceudbydere herunder Shell Oil, CenterPoint Energy, Con Edison, BASF, Royal Caribbean, Cargill, Volvo, BMW og mange andre.

ABB Ability’s digitale løsninger og fremtidige services/tjenester udvikles og bygges på Microsofts førende Azure cloud platform og er baseret på et strategisk partnerskab med softwareselskabet.

”Ved at bygge vores løsninger på Azure-platformen kan vi drage fordel af alle dens muligheder og tilføre værdi med vores domæne-specifikke løsninger”, sagde ABB’s Chief Digital Officer Guido Jouret. ”Det betyder, at vi omdanner ABB’s årtier lange industrielle domæne-ekspertise til softwareløsninger som vores kunder kan få adgang til gennem verdens største og mest avancerede digitale platform. Fra at være en skjult digital leder bliver vi den foretrukne partner for kunder, der starter den digital transformation. De kan nu få øget viden, performe bedre og udføre et bedre arbejde – sammen. Vi kan hjælpe dem med at vurdere, automatisere, optimere og samarbejde”.

   • Twitter
   • Facebook
   • LinkedIn
   • Weibo
   • Udskriv
   • E-mail

  Kontakt os

  For yderligere information, kontakt
  seitp202 5d208ca62e03bebac12580e6002f1ca4