ABB’s YuMi® den første robot nogensinde indstillet til prestigefyldt designpris fra INDEX: Design to Improve Life®

2017-06-16 - ABB er beæret over at være blandt finalisterne til den prestigefyldte INDEX: Award 2017 for YuMi, verdens første virkelig samarbejdende to-arms robot. INDEX: Award er en dansk non-profit organisation, der inspirerer, uddanner og engagerer personer i at designe bæredygtige løsninger på globale udfordringer.

YuMi, der står for “You and Me, working together,” er nomineret i arbejdskategorien. Denne kategori omfatter al design forbundet med arbejde, fx værktøj, produktionsmaskiner, hjælpemidler og kommunikation, arkitektur og boligindretning, kontrol og ledelsessystemer. Kategorien omfatter også tjenesteydelser til arbejdsmiljøer og strategier for forhold i den forbindelse, samt strategier for organisatorisk-og ledelsesudvikling.

Verdens mest sikre, samarbejdende industrirobot, YuMi, er i stand til sikkert at arbejde side-om-side med personer på delte opgaver, uden behovet for beskyttelsesbur eller afspærringer. Med syv graders frihed i hver arm er YuMi i stand til at håndtere og samle små dele med stor præcision og kan nemt tilpasses menneskelige arbejdsområder. Denne alsidighed, kombineret med den nemme programmering, gør YuMi særligt egnet til at støtte de små produktionserier og højere produktvariation, der er karakteristiske inden for elektronikproduktionen.

Yderligere informationer om INDEX: Design to Improve Life®
INDEX: Design to Improve Life® blev etableret af det danske Erhvervsministerium i 2001 med unikke designambitioner. Design drejer sig ikke længere kun om mode eller møbler; det er et stærkt værktøj, der kan forbedre liv, løse udfordringer og hjælpe til at sikre en mere bæredygtig fremtid. Vores aktiviteter inden for uddannelse, investering og selvfølgelig INDEX: Award er fokuserede på design, der gavner menneskeheden – vi kalder det ‘Design to Improve Life’. Vores ‘Design to Improve Life’ filosofi er vores måde at fremme de demokratiske og humanistiske designtraditioner i Danmark.

Yderligere oplysninger til redaktører:
ABB (www.abb.com) er førende inden for kraft- og automationsteknologi, der gør forsynings- og industrikunder i stand til at forbedre deres præstation, mens miljøpåvirkningen sænkes. ABB Gruppens selskaber driver forretning i mere end 100 lande med mere end 140.000 medarbejdere.

ABB Robotics er en førende leverandør af industrirobotter – leverer også robot-software, perifert udstyr, modulfremstillingsceller og serviceopgaver såsom svejsning, håndtering, samling, maling og efterbehandling, sortering, pakning, palning og maskinpasning. Vigtige industriområder inden for motorer, plastik, metalfabrikation, støberier, elektronik, værktøjsmaskiner, farmaceutisk samt nærings- og nydelsesmidler. Et stærk fokus på løsninger hjælper producenter til at forbedre produktiviteten, produktkvalitet og arbejdstagersikkerhed. ABB har installeret mere end 300.000 robotter verden over. www.abb.com/robotics

Alle ABB Robotics' produkter er fuldt understøttede af ABB Robotics’ globale salgs- og serviceorganisation i 53 lande og over 100 kontorer.

Gå til www.abb.com/robotics for yderligere oplysninger.

   • Twitter
   • Facebook
   • LinkedIn
   • Weibo
   • Udskriv
   • E-mail

  Kontakt os

  For yderligere information, kontakt:
  seitp202 fbe424c1c1d5cf2ec125813d0046cb7f